Over ons

Craft werkt voor bedrijven uit verschillende Branches, waarbij we gespecialiseerd zijn in voornamelijk Werktuigbouwkundige functies. Ook verzorgen wij de Werving & Selectie van bijvoorbeeld elektrotechnische functies. Onze kandidaten, welke van MBO tot WO niveau zijn, variëren van starters, midcareer, tot (zeer) ervaren. Functies waarin wij bemiddelen zijn bijvoorbeeld verspaners, werkvoorbereiders, sales engineers,  tekenaar/ constructeurs, product marketing managers, en structural engineers.

 

Craft werkt volgens verschillende contract vormen, om zo voor onze kandidaten en opdrachtgevers een gezonde flexibiliteit te creëren. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en werken op basis van Uitzenden, Detacheren, Werving & Selectie en Payrolling. Zo kunnen wij kandidaten vinden voor tijdelijke vervanging, voor een langdurige arbeidsrelatie en kunnen wij uw personeelsadministratie uit handen nemen.

 

Craft heeft een uitgebreid netwerk van kandidaten, waardoor wij voor veel functies een juiste kandidaat kunnen voorstellen. Verder werven wij nieuwe kandidaten door mond op mond reclame, online marketing , een breed scala aan jobbirds en headhunting. Om in te spelen op het (dreigend) tekort aan verschillende technici in bijvoorbeeld de metaalbranche, richt Craft zich op Opleidingstrajecten. Zo kunnen wij individuele opleidings- en ervaringstrajecten aanbieden om de kandidaten in een korte periode klaar te stomen voor de functie. Ook biedt Craft assessment-en persoonlijkheidstests aan om een betere aansluiting te kunnen creëren.

Zoek vacatures

Volg ons

Normering

Craft Detachering BV, Leeuwenhoekweg 58, 2661DD Bergschenhoek, T: 010 8200939, E: info@craftdetachering.nl